Pretraživanje
Povratak na početnu stranicu
ID Kod: 6515

Samostojeća kuća s 3 stana i garažom od 100m2

Opis

Zamet - samostojeća kuća s okućnicom od 1200m2 novije gradnje (cca desetak godina). Sastoji se od garaže (odn. poslovnog prostora u visokom roh bau od 100m2) te stana od 100m2 s natkrivenom i zatvorenom velikom terasom u prizemlju, na katu su 2 stana odn. dvoetažni stan koji se sastoji od kuhinje sa velikim dnevnim boravkom, s izlazom na terasu, kupaone i spavaće sobe, te stepenište koje vodi na zadnju etažu gdje su smještene 3 spavaće sobe (od kojih jedna ima veliku terasu i pogled na more), kupaona. Kuća nije dovršena . Krov je nov i u odličnom je stanju. Kuća nudi razne mogućnosti i koncipirana je na način da može zadovoljiti više prohtjeva. Može cijela biti klinika ili poslovni prostor, ili 3 (čak i 4 stambene jedinice.). Velika prostrana okućnica, uvučeno s glavne prometnice, na mirnoj lokaciji, a opet blizu svega. U kuću je uloženo dosta (od kovanih ograda, drvenih nadstrešnica, kamenih zidova od ručno klesanog kamena)...
Petra 098429024

Sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Posrednički ugovor koji je uvjet za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije.

Agencija Smart Choice d.o.o. kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama naplaćuje agencijsku proviziju za uslugu posredovanja kod sklapanja Ugovora:

-o kupoprodaji nekretnine (u iznosu od 2-3 % od kupoprodajne cijene)
-o najmu ili zakupu nekretnine (pola do jedne ugovorene mjesečne najamnine - jednokratno)

Karakteristike

  • Energetski razred: Energetski certifikat je u izradi
  • Tip kuće: Samostojeća kuća

Pošalji upit

Petra Marijanić
Petra Marijanić
Agent

Karta