Pretraživanje
Povratak na početnu stranicu
ID Kod: 6270

Vežica dvije kuće

Opis

Vežica- ekskluzivno prodajemo prekrasno imanje na terenu od 1500m2 s dvije kuće na izrazito lijepoj i mirnoj lokaciji u slijepoj ulici i sjeni stoljetnih hrastova što ovoj nekretnini pruža intimu i privatnost. Glavna kuća se sastoji od dva stana; u prizemlju jedan jednosoban s dnevnim od 43m2, na 1.katu dvosoban s dnevnim boravkom od 72m2. U pomoćnoj kući novije gradnje (svi oluci i krov od bakra) je smješten još jedan dvosoban s dnevnim boravkom od 65m2. Svi stanovi su prekrasno uređeni i kompletno namješteni (talijanski namještaj). Svaki stan ima svoju terasu. Usred okućnice se nalazi natkrivena terasa od 60m2 sa roštiljem i pomoćnim prostorijama kompletno opremljena svime što je potrebno za bezbrižnu zabavu s prijateljima (ozvučeno, hladnjaci, perilice, sušilice...). Grijanje je centralno na naftu (gornja zgrada ima centralno grijanje na struju) a kotlovnica je smještena u suterenu glavne zgrade. U sklopu kuće nalaze se parkirna mjesta za 3-4 auta. Čisto vlasništvo i uredna dokumentacija.
Kuća se prodaje kompletno namještena.
Imamo ključ ove prekrasne nekretnine i rado ćemo vam ju pokazati.
Jadranka 098 98 15 750


Sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Posrednički ugovor koji je uvjet za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije.

Agencija Smart Choice d.o.o. kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama naplaćuje agencijsku proviziju za uslugu posredovanja kod sklapanja Ugovora:

-o kupoprodaji nekretnine (u iznosu od 2-3 % od kupoprodajne cijene)
-o najmu ili zakupu nekretnine (pola do jedne ugovorene mjesečne najamnine - jednokratno)

Karakteristike

  • Energetski razred: Energetski certifikat je u izradi
  • Tip kuće: Samostojeća kuća

Pošalji upit

Jadranka Ježabek-Hitrec
Jadranka Ježabek-Hitrec
Agent

Karta