Pretraživanje
Povratak na početnu stranicu
ID Kod: 5292

Poslovno-stambeni objekt prodaja

Opis

BELVEDER - blizina centra grada - Poslovno-stambeni objekt koji se sastoji se od 2 poslovna prostora (95m2 i 49m2), te dva stana (95m2 i 49m2) uz to pripada dvorište koje služi kao parking 5-6 vozila, i pripadajuće zemljište. Kuća je etažirana. Poslovni prostori se nalaze na prizemlju, stanovi na prvome katu kuće.
Poslovni prostor 95m2-sastoji se od dvije prostorije, prednja prostorija, i stražnja koja služi kao skladište te dva sanitarna čvora.
Poslovni prostor 49m2- sastoji se od jedne glavne prostorije i jedne stražnje manje prostorije koja može služiti kao skladište ili manji ured te dva sanitarna čvora.
Stan 95m2- dvije sobe +dnevni boravak, kupatilo, kuhinja+blagavaona i spremište i dugački hodnik. Centralno grijanje na plin.
Stan 49m2: hodnik, jedna soba+ dnevni, kuhinja+blagavaona i kupatilo.
Čisto vlasništvo.
Petra 098429024

Sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Posrednički ugovor koji je uvjet za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije.

Agencija Smart Choice d.o.o. kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama naplaćuje agencijsku proviziju za uslugu posredovanja kod sklapanja Ugovora:

-o kupoprodaji nekretnine (u iznosu od 2-3 % od kupoprodajne cijene)
-o najmu ili zakupu nekretnine (pola do jedne ugovorene mjesečne najamnine - jednokratno)

Karakteristike

  • Energetski razred: Energetski certifikat je u izradi

Pošalji upit

Petra Marijanić
Petra Marijanić
Agent

Karta