Pretraživanje
Povratak na početnu stranicu
ID Kod: 6597

Kuća, konoba, vinograd i još jedna manja konoba

Opis

Praputnjak - kuća prizemlje i kat koja se sastoji od dole kuhinje s blagovaonom i sobe, te kupaone. Na katu se nalaze 2 spavaće sobe. Kuća ima 90m2. U produžetku kuće se nalazi samostalni pomoćni objekt od cca 50m2 kompletno uređen kao konoba s kamenim zidovima i visokim potkrovljem (drvenim gredama) iz kojeg se izlazi u vinograd i vrt od 1000m2. Ispred te kućice nalazi se prekrasno dvorište sa starom šternom u funkciji. Kući pripada jos jedan objekt (konoba) od dvadesetak m2. Sva tri objekta imaju nove krovove. Glavna kuća je novouređena (nova stolarija, podovi, podno grijanje). Odlično za ljude koji se žele baviti poljoprivredom dalje od grada, a opet blizu svega.
Cijena kuće i konobe je 116.000 EUR, ali sa okućnicom i velikom konobom je 144.000 EUR
Prilika.
Petra 098429024

Sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Posrednički ugovor koji je uvjet za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije.

Agencija Smart Choice d.o.o. kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama naplaćuje agencijsku proviziju za uslugu posredovanja kod sklapanja Ugovora:

-o kupoprodaji nekretnine (u iznosu od 2-3 % od kupoprodajne cijene)
-o najmu ili zakupu nekretnine (pola do jedne ugovorene mjesečne najamnine - jednokratno)

Karakteristike

  • Energetski razred: Energetski certifikat je u izradi

Pošalji upit

Petra Marijanić
Petra Marijanić
Agent

Karta